0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τωρα αν σου πω οτι οι φωτο σου αναιρουν τα λεγομενα σου (οσα αναφορα το τιποτα το ιδιαιτερο) .... και εις καλητερα
Τέλος θέλω να τονίσω ότι όλες αυτές τις μέρες, η ατάκα που είχε την τιμητική της, ήταν η γνωστή σε όλους μας: « είναι τρελοί αυτοί οι ρωμαίοι»!!!!!!!! Κατάλαβα επιτέλους γιατί οι ιταλικές εταιρίες δεν ενδιαφέρονται για την αξιοπιστία των αυτοκινήτων και των μηχανών τους. Γιατί απλούστατα κανένα δεν επιβιώνει για αρκετό διάστημα. Σίγουρα θα το στουκάρουν και άμεσα μάλιστα, χωρίς να ενδιαφερθούν να το διορθώσουν. Στους δρόμους επικρατεί ολοκληρωτική αναρχία. Ότι και να πω είναι λίγο. Τρελοκομεία σκέτα. 1000 φορές χειρότεροι από εμάς. Δεν υπάρχει κινούμενο μέσω που να μην είναι χτυπημένο και μισοκατεστραμμένο. Ακόμα και τα ακριβά αυτοκίνητα (Ferrari και τα σχετικά) ήταν χιλιοχτυπημένα, παρκαρισμένα όπου νάνε και χωρίς να δίνει σημασία κανένας. Αυτά τα ολίγα από εμένα, που φυσικά είναι όλα προσωπικές γνώμες και εμπειρίες που κάποιος άλλος να μην συμφωνεί
Πράγματι οι φωτογραφίες είναι πολύ ωραίες, αλλά είναι και τα μοναδικά που έχουν να δείξουν αυτές οι περιοχές. Μην φανταστείς ότι υπάρχουν και πολλά περισσότερα να δεις.
Δεν έχω πάει πρός αυτή την περιοχή οπότε δεν μπορω να εκφέρω άποψη, πάντως έτσι όπως τα λές είναι τελείως αντίθετα με ότι έχω συναντήσει στα ταξίδια μου στην Βόρειο Ιταλία.
Παράθεση από: pontikis/tdm850 στις Μάιος 25, 2010, 12:03:54 πμΤέλος θέλω να τονίσω ότι όλες αυτές τις μέρες, η ατάκα που είχε την τιμητική της, ήταν η γνωστή σε όλους μας: « είναι τρελοί αυτοί οι ρωμαίοι»!!!!!!!! Κατάλαβα επιτέλους γιατί οι ιταλικές εταιρίες δεν ενδιαφέρονται για την αξιοπιστία των αυτοκινήτων και των μηχανών τους. Γιατί απλούστατα κανένα δεν επιβιώνει για αρκετό διάστημα. Σίγουρα θα το στουκάρουν και άμεσα μάλιστα, χωρίς να ενδιαφερθούν να το διορθώσουν. Στους δρόμους επικρατεί ολοκληρωτική αναρχία. Ότι και να πω είναι λίγο. Τρελοκομεία σκέτα. 1000 φορές χειρότεροι από εμάς. Δεν υπάρχει κινούμενο μέσω που να μην είναι χτυπημένο και μισοκατεστραμμένο. Ακόμα και τα ακριβά αυτοκίνητα (Ferrari και τα σχετικά) ήταν χιλιοχτυπημένα, παρκαρισμένα όπου νάνε και χωρίς να δίνει σημασία κανένας. Αυτά τα ολίγα από εμένα, που φυσικά είναι όλα προσωπικές γνώμες και εμπειρίες που κάποιος άλλος να μην συμφωνείΕλπίζω να μην spamαρω...Πριν λίγο καιρό ήμουν στη Ρώμη για πέντε μέρες και μπορώ να πω πως πραγματικά στους δρόμους επικρατεί Χ Α Ο Σ. Ο καθένας οδηγεί σαν τρελός,πολύ χειρότερα από εδώ (και όμως! ) Παρ'όλα αυτά πρέπει να τονίσω ότι κυκλοφορούν πάρα μα πάρα πολλά δίκυκλα στους δρόμους και υπάρχουν πολλά οργανωμένα πάρκινγκ με διαγραμμίσεις κάτι που κάνει εύκολη τη σταθμευση!
Φιλικοί Ιστιότοποι
TDM Λέσχες Εξωτερικού