• Γεια χαρά Επισκέπτης
 • Εμφάνιση μη αναγνωσμένων μηνυμάτων από την τελευταία επίσκεψη.
 • Αποστολέας Θέμα: ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ FORUM TDM HELLAS  (Αναγνώστηκε 10367 φορές)

  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

  Αποσυνδεδεμένος scotty

  • Μέλος της Λέσχης
  • *
  • Μηνύματα: 7839
  • Φύλο: Άντρας
  • Ζησε σημερα αυτα που δεν θα μπορεις να ζησειςαυριο
   • http://scottyfjr.wordpress.com/
  ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ FORUM TDM HELLAS
  « στις: Σεπτέμβριος 04, 2007, 01:59:31 μμ »
 • Publish

 • - To TDMHellas δεν είναι υπεύθυνο για το περιεχόμενο των μηνυμάτων που αποστέλλονται. Τα μηνύματα αντιπροσωπεύουν το αποστολέα τους και όχι απαραίτητα τη γνώμη της λέσχης ή άλλων χρηστών. Κάθε χρήστης που πιστεύει ότι θίγεται είτε προσωπικά είτε σε γενικότερο επίπεδο μπορεί να επικοινωνήσει με τους διαχειριστές του forum του TDMHellas.gr και να εκφράσει τα παράπονα του. Υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής μηνυμάτων, αν και η τακτική αυτή θα ακολουθείται μόνο σε ακραίες περιπτώσεις όπου το μήνυμα έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τους κανονισμούς του forum και η διαγραφή του κρίνεται άκρως απαραίτητη.

  Το Forum του TDMHellas είναι ένας χώρος συζήτησης για τις μοτοσικλέτες και όχι μόνο. Είναι χώρος για να ανταλλάξετε τις απόψεις σας με άλλα άτομα που έχουν κοινό με εσάς την ενασχόληση με την μοτοσικλέτα αντίστοιχα οι χώροι συζητήσεώς του θα πρέπει να είναι κυρίως (αλλά όχι υποχρεωτικά και αποκλειστικά) μοτοσυκλετιστικού περιεχομένου. Οι χρήστες καλούνται όμως να τηρούν αυτόν τον γενικό χαρακτήρα του forum.

  - Δεν επιτρέπεται η αποστολή μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο, που θίγουν και προκαλούν με χαρακτηρισμούς, τους υπόλοιπους χρήστες.

  Αν χρήστης που παραβεί τον παραπάνω κανόνα , είναι ενεργό μέλος του TDMHellas , τότε προωθείται άμεσα Γ.Σ. με θέμα την διαγραφή του από μέλος της λέσχης.
  Αν ο χρήστης που παραβεί τον παραπάνω κανόνα είναι μέλος του Δ.Σ. , προωθείται ανάλογη διαδικασία Γ.Σ. με θέμα την παραμονή του ή όχι ,καταρχάς στο Δ.Σ., και εν συνεχεία αν χρειαστεί ,και ως μέλος της λέσχης.
  Αν είναι απλό μέλος του forum , διαγράφεται.

  -   Απαγορεύεται ρητά η αποστολή περιεχομένου όπως τρομοκρατικού, απειλητικού, ακραίου πορνογραφικού υλικού, περιεχομένου που προωθεί θρησκευτικούς ή άλλους τρόπους προσηλυτισμού και γενικότερα περιεχόμενα που είναι ενάντια στα χρηστά ήθη. Απαγορεύονται οι δημοσιεύσεις κομματικού, ή προπαγανδιστικού περιεχομένου.Δεν επιτρέπεται η αποστολή κειμένων που παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων καθώς και κειμένων τα οποία είναι ακραία ασαφή, ασύντακτα, χωρίς νόημα, αγενή, δυσφημιστικά, υβριστικά, χυδαία, ή κειμένων που αναφέρουν προσωπικά στοιχεία όπως: ονοματεπώνυμα, τηλέφωνα καθώς και διευθύνσεις ηλεκτρονικές ή μη ,χωρίς την απαραίτητη άδεια των προσώπων που αναφέρονται.Επίσης , η αποστολή κειμένων που περιέχουν άμεση ή έμμεση διαφήμιση προϊόντων ή υπηρεσιών καθώς και κειμένων που μπορούν να προκαλέσουν οικονομική ή ηθική ζημία σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα.

  -   Πολιτικές και οπαδικές (ποδοσφαιρικά κ.λ.π.) συζητήσεις , καλό είναι να αποφεύγονται ή να γίνονται με ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό προς όλους τους χρήστες.Οι  moderators οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και προνοητικοί σε παρόμοια post, μιας και πολύ συχνά οδηγούν σε έντονες αντιπαραθέσεις.
  Εκφράσεις ρατσιστικών, εξτρεμιστικών ιδεών ή λεκτικές επιθέσεις σε κοινωνικοπολιτικές ή θρησκευτικές ομάδες δεν έχουν θέση στο forum.

  - Δεν επιτρέπονται οι συστάσεις μελών του forum , με άκομψο τρόπο προς άλλα μέλη , σχετικά με την συμπεριφορά τους μέσα στο forum. Αρμόδιοι για το θέμα αυτό είναι μόνο οι moderators του TDMHellas.gr, οι οποίοι έχουν και την ευθύνη να προβαίνουν στην λήψη κατάλληλων μέτρων. Εάν έχετε πρόβλημα με κάποιο άλλο μέλος του forum, ενημερώστε με PM τον αρμόδιο Moderator, και εκείνος θα επιληφθεί του θέματος κατά την κρίση του, και βάση των κανονισμών λειτουργίας.

  - Περιεχόμενο που θα θεωρηθεί προσβλητικό προς την λέσχη ή βλάπτει την εικόνα και την πορεία της , θα μεταφέρεται στο "κλειστό" κομμάτι του forum (εφόσον γράφτηκε από ενεργό μέλος), ή θα διαγράφεται (εάν είναι από απλό χρήστη).

  - Δεν επιτρέπεται η αναίτια προαγωγή μηνυμάτων στην κορυφή της σελίδας των περιοχών. Τα μηνύματα που πράττουν αυτό θα διαγράφονται αν κριθεί απαραίτητο.

  -Τα κείμενα που θα αποστέλλονται θα πρέπει να είναι γραμμένα στην ελληνική γλώσσα, χρησιμοποιώντας ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες (μικρά γράμματα). Η χρήση των κεφαλαίων χαρακτήρων θα πρέπει να είναι περιορισμένη και να αποφεύγεται η συχνή χρήση λέξεων με κεφαλαία γράμματα. Η χρήση εργαλείων μορφοποίησης (έντονα γράμματα, πλάγια, υπογραμμισμένα, χρωματισμένα κλπ) θα πρέπει να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για τονίσουν κάποιο σημείο του κειμένου . Σε περίπτωση που κάποιο μέλος θέλει να αναφερθεί σε προηγούμενο post κάποιου μέλους, να αποφεύγει ,όσο είναι δυνατόν, την παράθεση ολόκληρου του κειμένου, ξανά.
  Η χρήση Greeklish (ελληνική γλώσσα γραμμένη με λατινικούς χαρακτήρες) δεν επιτρέπεται ,(με ελάχιστες εξαιρέσεις) ,και τα κείμενα που γράφονται με αυτό τον τρόπο κατ’ επανάληψη και από τον ίδιο χρήστη (παρά τις όποιες προειδοποιήσεις) , θα διαγράφονται.

  - Δεν επιτρέπεται το spamming και η αποστολή μηνυμάτων με μόνο σκοπό τη διαφήμιση προϊόντων, υπηρεσιών, κλπ. Ενεργά μέλη της λέσχης μπορούν να προωθήσουν ανάλογο μήνυμα , αφού πρώτα λάβει γνώση το Δ.Σ.

  - Κάθε μέλος του forum έχει το δικαίωμα να διατηρεί μόνο ένα λογαριασμό πρόσβασης.

  - Τα μέλη του forum παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήσης και γενικότερα τον λογαριασμό τους. Τα στοιχεία αυτά είναι αυστηρώς προσωπικά ,και απαγορεύεται να δίνονται , "δανείζονται" ,ή χρησιμοποιούνται ,από τρίτους.

  - Τα μέλη του forum συμφωνούν να ειδοποιούν άμεσα το TDMHellas.gr για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε γενόμενη ή/και πιθανή παραβίαση ασφάλειας. Επίσης, τα μέλη ευθύνονται αποκλειστικά για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους και την τυπική έξοδο τους από τον λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης (Logout).
  Το TDMHellas.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία των μελών να σεβαστούν και να ακολουθήσουν την παρούσα ρήτρα.

  - Κάθε χρήστης μπορεί προαιρετικά να προσθέτει την 'υπογραφή' του σε κάθε μήνυμα, που δημοσιεύει στο forum. Οι υπογραφές δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τους 100 χαρακτήρες , και η τυχών προσθήκη φωτογραφίας να μην είναι πάνω από 100χ100 και 50κb η και μπορούν να περιέχουν links προς προσωπικό σας site. Απαγορεύονται τα links σε εμπορικά sites, εκτός και αν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη των διαχειριστών.

  Χρήσιμες συμβουλές:

  - Προσπαθήστε να αποφύγετε μηνύματα που είναι εκτός θέματος, που διακωμωδούν μία συζήτηση, κλπ. Σεβαστείτε το θέμα του εκάστοτε ποστ και συνεισφέρετε σε αυτό.

  - Ο τίτλος ενός μηνύματος θα πρέπει να είναι σχετικός με το περιεχόμενο, και όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικός. Αυτό βοηθάει και στην αναζήτηση χρήσιμων πληροφοριών από τους χρήστες στο μέλλον. Επίσης φροντίστε το μήνυμά σας να δημοσιευθεί στην κατάλληλη κατηγορία.

  - Πριν τη δημιουργία νέας συζήτησης, καλό είναι να ελέγχονται σχολαστικά όλες οι ενότητες μήπως το θέμα που θέλετε να μνημονεύσετε ,έχει ξανά ειπωθεί. Ελέγξτε τη δημοσίευσή σας, πριν την καταχωρήσετε (αλλά και μετά) για απροσεξίες που της αλλάζουν το νόημα. Χρησιμοποιήστε την επιλογή "Edit" (στα ελληνικά "Επεξεργασία") για να διορθώσετε τις δημοσιεύσεις σας. Είναι ανούσιο και κουραστικό να δημοσιεύετε συμπληρωματικά μηνύματα, απλά για να αλλάξετε κάποια λεπτομέρεια.

  - Το forum σας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνείτε με τα άλλα μέλη μέσω Προσωπικών Μηνυμάτων (ΠΜ), οπότε καλό είναι να αποφεύγετε απαντήσεις μονολεκτικές για ένα θέμα ή συζήτηση που αφορά δυο άτομα.

  - Κάθε γνώμη -όσο ακραία και αν είναι- έχει δικαίωμα να ακουστεί, μπορεί όμως να εκφραστεί με πολλούς αποδεκτούς τρόπους και σίγουρα όχι μόνο με χρήση προσβλητικών λέξεων ή φράσεων. Ο σεβασμός για την άποψη άλλων μελών επιβάλλεται, όπως επιβάλλεται ο σεβασμός και για τη δική σας άποψη. Η διαφωνία πάνω σε ένα θέμα μπορεί να εκφραστεί κόσμια και μάλιστα να πείσει.


  MODERATORS - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ

  Ο ορισμός των εκάστοτε moderators θα γίνεται από το εκάστοτε Δ.Σ..

  Οι moderators θα λειτουργούν με βάση τους παραπάνω κανόνες, και στην περίπτωση που κάτι δεν έχει προβλεφτεί , ή δεν είναι βέβαιοι για την σωστή αντιμετώπιση ενδεχόμενου προβλήματος ,θα αναφέρουν , θα συμβουλεύονται και εντέλει θα πράττουν , σε συνεργασία με τον εκάστοτε forum admin και ταυτόχρονη έγκριση του Δ.Σ..

  - Οι moderators έχουν το δικαίωμα να "μετακινήσουν" οποιοδήποτε θέμα συζήτησης στην κατάλληλη περιοχή, καθώς και να αλλάξουν τον τίτλο του, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο, "δικαιολογώντας" ωστόσο με μήνυμά τους την απόφασή τους αυτή. Οι Συντονιστές επίσης διατηρούν σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα να διορθώνουν τις προσβλητικές λέξεις, να διαγράφουν εξ' ολοκλήρου το προσβλητικό ή ανάρμοστο μήνυμα ή να κλειδώνουν μέχρι νεωτέρας τη συζήτηση στο forum.

  Μόνο τα ενεργά μέλη της λέσχης μπορούν να ζητήσουν από το εκάστοτε Δ.Σ. να πάρει θέση σε τυχόν ενέργεια moderator, που δεν συμφωνούν. Αυτό δεν θα γίνεται σε καμιά περίπτωση με περαιτέρω συζήτηση στο δημόσιο κομμάτι του forum , και το Δ.Σ. θα είναι υποχρεωμένο να απαντήσει δημόσια, μόνο αν η απόφασή του έρχεται σε αντίθεση με αυτήν του moderator.

  Το Δ.Σ. καλείται να ελέγχει τις ενέργειες των moderators και στην περίπτωση που διαπιστώσει μη τήρηση των κανονισμών από τους τελευταίους, έχει την δυνατότητα να επιπλήξει ή και να καταργήσει τους συγκεκριμένους συντονιστές.


  ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ


  - Τα μέλη της λέσχης (ενεργά μέλη) θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις κατηγορίες πλην του χώρου συζητήσεως αποκλειστικά για το εκάστοτε Δ.Σ..
  Στην κατηγορία "Ανακοινώσεις Δ.Σ." , μπορούν να έχουν πρόσβαση όλα τα μέλη της λέσχης TDMHellas , αλλά όχι με την δυνατότητα "απάντησης" ή "νέου θέματος"(reply-new topic).
  Στην κατηγορία "Γενικές Ανακοινώσεις", η πρόσβαση είναι δυνατή από όλους .Δυνατότητα "απάντησης"-"νέου θέματος" (reply-new topic), δεν υπάρχει ούτε εδώ.

  - Στον χώρο αποκλειστικά για μέλη (απλά μέλη της λέσχης αλλά και μέλη του Δ.Σ.) , ισχύουν όλοι οι παραπάνω κανόνες που ισχύουν και για τους απλούς χρήστες. Λόγω του ότι τα μέλη κατά το μεγαλύτερο ποσοστό γνωρίζονται μεταξύ τους, η εφαρμογή των κανόνων μπορεί να είναι περισσότερο "χαλαρή" από τους moderators ,αλλά αυτό σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει πως δεν θα τηρηθούν οι κανονισμοί εκεί που θα κριθεί αναγκαίο. Επιπρόσθετα:

  - Τα ενεργά μέλη δεν επιτρέπεται να αναφέρονται σε θέματα που αφορούν την λειτουργία της λέσχης, στις "δημόσιες" ενότητες ,"ανοικτές" για όλους. Γενικότερα οτιδήποτε θεωρείται "οικογενειακό" θέμα της λέσχης θα συζητείται αποκλειστικά στο "κλειστό" κομμάτι του forum.

  - Τα ενεργά μέλη θα πρέπει επίσης να φροντίσουν, έτσι ώστε τα μηνύματά τους στο "δημόσιο" forum , (ακόμα και αν είναι γενικού περιεχομένου), να μην προσβάλλουν την εικόνα της λέσχης.

  Τέλος :

  oι χρήστες αλλά και ενεργά μέλη που δεν τηρούν τους παραπάνω κανόνες θα δέχονται (εκτός των ακραίων περιπτώσεων) σχετικές προειδοποιήσεις από τους διαχειριστές μέσο προσωπικού μηνύματος ή e-mail. Η συνεχιζόμενη καταπάτηση των κανονισμών θα αποφέρει τη διαγραφή των απλών χρηστών από το forum , και την ενδεχόμενη διαγραφή μελών της λέσχης, μετά από τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

  Τα posts που διαγραφούν λόγω παράβασης των παραπάνω κανόνων , θα "αποθηκεύονται" σε συγκεκριμένη βάση δεδομένων από τους moderator, ώστε στην περίπτωση που χρειαστεί , να είναι δυνατή η αναφορά σε αυτά.
  Τα μέλη θα μπορούν να ζητήσουν την παραπάνω αναφορά σβησμένων posts , αλλά η τελική απόφαση βαραίνει τους moderators και το εκάστοτε Δ.Σ. Ωστόσο, αυτό θα συμβαίνει μόνο σε απόλυτη ανάγκη , με βάσιμα επιχειρήματα , και κυρίως γιά να λυθούν τυχόν προβλήματα , και όχι κάτω από ασήμαντες αφορμές.

  Η συμμετοχή στο forum TDMHellas προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων, οι οποίοι έχουν σκοπό να προφυλάξουν τους χρήστες που συμμετέχουν και να εγγυηθούν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων. Οι διαχειριστές του site είναι οι υπεύθυνοι για την τήρηση αυτών των κανονισμών και σε αυτούς θα πρέπει να απευθυνθείτε για ότι έχει σχέση με τον τρόπο λειτουργίας του site.


  Θυμηθείτε: Η πρόσβαση σε αυτό το forum είναι προνόμιο και όχι δικαίωμα. Το forum προσφέρεται, δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός. Πρέπει λοιπόν να το χρησιμοποιείτε με σεβασμό στους κανόνες. Κάθε παραβίαση των κανόνων σημαίνει κατάχρηση του προνομίου και αποδεικνύει αδιαφορία προς στους υπόλοιπους χρήστες.  Το Δ.Σ TDMHellas
  « Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 15, 2008, 06:37:22 μμ από scotty »

   

  Φιλικοί Ιστιότοποι

  Vstrom Hellas Club Varadero Club Hellas Varadero Forum

  TDM Λέσχες Εξωτερικού

  TDM Italia TDM Romania TDM Bulgaria