• Γεια χαρά Επισκέπτης
  • Εμφάνιση μη αναγνωσμένων μηνυμάτων από την τελευταία επίσκεψη.

• Αποστολέας Θέμα: ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑς ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟ ΟΣΟΥς ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ  (Αναγνώστηκε 7418 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nikol

• Μόνιμος κάτοικος του Forum
    • Total likes: 0
    • la katastasion tres apelpision
    Απ: ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑς ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟ ΟΣΟΥς ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ
    « Απάντηση #15 στις: Απρίλιος 09, 2008, 12:11:31 πμ »
  • Publish
  • kαλησπερα παιδια...καταρχασ σας ευχαριστω ολους για τις ευχες και τις συμβουλες που δωσατε για το naomaki μου....σημερα μιλησα με αλλο γιατρο ο οποιος με καθυσηχασε παρα πολυ.....και ακουστε και το πιο κουφο...τυχαινει να παω σε ενα  pet shop  ξεκαρφοτο μακρια απο τη γειτονια μου για να παρω τροφη στο παιδι και πως τυχαινει η συζητηση και μαθαινω οτι ο εν λογω γιατρος που δε μου ελεγε το ονομα της ενεσης εχει κανει τις απιστευτες μακακιες για την ακριβεια ειχε παει ενας κυριος το σκυλο του με καλαζαρ σε αυτον και του ειπε οτι θα του κανει ενεσεις και τα σχετικα ...ξερετε τι ενεσεις του εκανε για να του κλεβει λεφτα χωρις κοστος?  ενεσεις για αποπαρασιτοση γουρουνιου...το πιστευεται? δυστυχως εκεινο το  σκυλι χαθηκε(λογικο και  επομενο αφου δεν δεχτηκε αγωγη) αν ειναι δυνατον. να υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι και να τους εμπιστευομαστε τις ζωες των καλυτερων μαςε φιλων...οπως και να εχει εμεις αυριο ξεκιναμε θεραπεια και ελπιζουμε για οτι καλυτερο...σας ευχαριστω ολους...αρμαδο αυριο εχουμε ραντεβου στην κυρια που μας ειπες...σε ευχαριστω πολυ επισης..noela ευχαριστω πολυ που μου εξηγησες καποια πραγματα πραγματικα καθησυχαστηκα πολυ...η naomi σας ευχαριστει ολους και πραγματικα νομιζω οτι αν καποια στιγμη τη γνωρισετε θα δειτε οτι οι ευχες σας αξιζαν οχι μονο για αυτην αλλα για καθε τετοιο  πλασμα.... :)
    LA KATASTASION TRES APELPISION

Αποσυνδεδεμένος nikol

« Απάντηση #16 στις: Απρίλιος 09, 2008, 12:15:15 πμ »
  • Publish
  • Παράθεση
       Ξερεις πως μπορεί να το κόλλησε ?
    Της έβαζες σιτρονέλα πριν τη βόλτα ? Αντιαπαρασιτικο λουράκι φόραγε ? Μένει σε κήπο ?

απο σκνιπα προφανως το καλοκαιρι που την ειχαμε μαζι μας στο αλεποχωρι...απλα και μενα μου φανηκε παραξενο γιατι της φορουσα κολαρο τις ειχα βαλει αμπουλα,και την ψεκαζα κιολας...τι ναπω δε ξερω....αυτα...μακαρι να πανε ο0λα καλα μονο αυτο.

Αποσυνδεδεμένος armadosgr

• Σιδερενιο & Xωρίς TDM
    • Φύλο: Άντρας
      • Compat Computers
    « Απάντηση #17 στις: Απρίλιος 09, 2008, 12:27:43 πμ »
  • Publish
  • Θα προσπαθησω το πρωι να ειμα ικαι εγω στην κτηνιατρο αλλα δεν ειναι σιγουρο . Ομώς οτι αλλο θελεται και μπορω μετα χαρας να βοηθησω
    18 Βίδες Για Αστραγαλο + 4 Βίδες Για Το Πελμα + 2 Συνδετήρες =  Με Ενα Σιδερενιο Πόδι.

Αποσυνδεδεμένος Portishead

« Απάντηση #18 στις: Απρίλιος 09, 2008, 10:35:07 πμ »
  • Publish

• Γιώργο και λοιποί κυνόβιοι (κατά το μηχανόβιοι), για πρόληψη καλαζααρ
    - Ψέκασμα με antiphlebotom μέρα παρά μέρα. (Υπάρχουν και κάτι άλλα που ψεκάζεις εβδομαδιαίως)ίου.

Αυτο είναι η γνωστή Σιτρονέλα που λέμε ή κατι άλλο ?
    There is no Replacement for Displacement
    God made the people...Samuel Colt made them even !

Αποσυνδεδεμένος Noela

• Φύλο: Γυναίκα
      • happypuppy
    « Απάντηση #19 στις: Απρίλιος 09, 2008, 01:35:02 μμ »
  • Publish

• Μιλάω για το spray Antiphlebotome. Είναι ειδικό απωθητικό για την σκνίπα φλεβοτόμους (ή οποία ευθύνεται για τη μετάδοση της λεισμανίασης) και όχι μόνο. Την ίδια δουλειά κάνει αλλά η σιτρονέλα πρώτον μπορεί να προκαλέσει δερματικές αλλεργίες και δεύτερον δεν νομίζω ότι αρέσει στα σκυλιά αλλιώς δε θα βγάζανε κολλάρα που εκτοξεύουν σιτρονέλα (με τη λογική του ηλεκτρικού κολάρου).

Νικόλ, δυστυχώς μερικές φορές, ό,τι και να κάνουμε δεν είναι αρκετό ως πρόληψη. Ευτυχώς υπάρχει θεραπεία και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

Αποσυνδεδεμένος nikol

« Απάντηση #20 στις: Απρίλιος 10, 2008, 11:12:29 πμ »
  • Publish
  • παιδια ολα καλα εμεις ξεκινησαμε θεραπεια και λογικα θα πανε ολα καλα....σε περιπτωση πυ δε ερθω για καιρο βολτα μαζι σας θα ειναι γιατι δε θα εχω λεφτα(αφηστε τα να πανε πολυ χρημα λεμε)αλλα χαλαλι.για να δουμε η γιατρος ειναι πολυ αισιοδοξη...ευχαριστω και παλι αρμαδο ολα καλα και ευχαριστω που ηρθες και στη γιατρο..

Αποσυνδεδεμένος AkisTDMakis

• Μέλος του Δ.Σ και
    • Administrator
    • Total likes: 99
    • Φύλο: Άντρας
    • Life goes on....
    « Απάντηση #21 στις: Απρίλιος 10, 2008, 03:47:38 μμ »
  • Publish
  • Καλή δύναμη Νικολ....  ;)

Ελπίζω όλα να πάνε καλά...... Φιλιά !!!!
                                    Δυστυχώς παίρνει χρόνια να οικοδομήσεις εμπιστοσύνη, και αρκούν μερικά δευτερόλεπτα για να την καταστρέψεις...

Αποσυνδεδεμένος nikol

« Απάντηση #22 στις: Απρίλιος 11, 2008, 09:35:08 μμ »
  • Publish
  • Παράθεση
       Καλή δύναμη Νικολ....  Κλείσιμο ματιού

Ελπίζω όλα να πάνε καλά...... Φιλιά !!

ελα η τριπολη λεμεεεεεε....αδερφε συγχωριανε τι κανεις??ευχαριστω για τις ευχες....γενικως συνεχιζουμε και ολα πανε πολυ καλα...και παλι σας ευχαριτω ολους...αρμαδο, νοελα μην τα ξαναλεω ειμαι υποχρεη

Φιλικοί Ιστιότοποι

Vstrom Hellas Club Varadero Club Hellas Varadero Forum

TDM Λέσχες Εξωτερικού

TDM Italia TDM Romania TDM Bulgaria