• Γεια χαρά Επισκέπτης
  • Εμφάνιση μη αναγνωσμένων μηνυμάτων από την τελευταία επίσκεψη.
  • Αποστολέας Θέμα: ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ  (Αναγνώστηκε 707 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nikos1979

• Περαστικός από εδώ
    • *
    • Total likes: 0
    ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ
    « στις: Οκτώβριος 18, 2008, 12:20:42 μμ »
  • Publish
  • Καλημέρα παιδιά,
    Καταρχήν σόρυ αν το έβαλα σε λάθος μερος το μήνυμα αλλα δεν ήξερα που να το βάλω.Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί τις σκέψεις μου για ένα ταξίδι που έκανα και σε συνάρτηση με την αύξηση των τιμών των διοδίων.Το καλοκαίρι που μας πέρασε θα περνούσα για πρώτη φορά από την εθνική Κορίνθου-Πατρών δικάβαλος με τρεις βαλίτσες και μάλιστα βράδυ. Να πω την αλήθεια και λόγω του άγνωστου δρόμου και των όσων είχα ακούσει μόλις μπήκα στην διαδρομή(ερχόμενος από Αθήνα) άρχισα να αγχώνομαι.Ο δρόμος είναι όντως για το πέος.Χωρίς διαχωριστική και χωρίς φώτα.Καταλαβαίνετε και πόσο άνετα ένοιωσα που είχα πάρει και την σκούρα ζελατίνα στο κράνος. :-\

Μετά από λίγα χιλιόμετρα είπα στον ευατό μου ότι στο χέρι μου είναι παρόλα αυτά.Δεν πήγαινα με 170 αλλά ούτε και με 80.Και τι θα πει προσοχή στα επόμενα 3 χλμ συμβαίνουν ατυχήματα? Μόνα τους συμβαίνουν?Η μήπως επειδή είμαστε τόσο καλοί οδηγοί και προσπερνάμε πάνω στην καμπύλη της στροφής και γίνεται το μπάμ με τον άλλον που κάνει το ίδιο από το αντίθετο ρεύμα? Σε 'ολη την διαδρομή αυτό γινόταν.Έλεος ρε παιδιά.Ζούμε σε ένα κράτος μπουρδέλο το οποίο καλύπτεται από μια βλακώδη σοβαροφάνεια.Οι δρόμοι μας όπως και αυτός ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να φτιαχτούν.Το μόνο που μας μένει είναι να προσέχουμε εμείς.
    99% των ατυχημάτων οφείλεται στον άνθρωπο ασχέτως της ποιότητας του δρόμου.Φυσικά υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας που δεν μπορούμε να υπολογίσουμε και μακριά απο μας.
    Προσοχή και πάλι προσοχή.

Φιλικοί Ιστιότοποι

Vstrom Hellas Club Varadero Club Hellas Varadero Forum

TDM Λέσχες Εξωτερικού

TDM Italia TDM Romania TDM Bulgaria