• Γεια χαρά Επισκέπτης
  • Εμφάνιση μη αναγνωσμένων μηνυμάτων από την τελευταία επίσκεψη.

• Αποστολέας Θέμα: Διαβάστε αυτό και δωστε μου την συμβουλή σας,παρακαλώ..  (Αναγνώστηκε 900 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tolisGreece

• Περαστικός από εδώ
    • *
    • Total likes: 0
            Είμαι νέο μέλος και σχετικα καινουργιος οδηγός (6 μήνες).Αγόρασα ένα ΤDΜ και ομολογώ κάθε φορά που το οδηγάω ακόμα δε το πιστεύω!Δεν είχα οδηγήσει ποτέ μου μηχανη ή μηχανάκι και η εμπειρία που ζω είναι απίστευτη.
            Πρίν λίγες μέρες δυστηχώς είχα ένα ατύχημα (ή μάλλον καλύτερα 2).Ευτυχώς δν έπα8α τίποτα, η μηχανή όμως χρειάζεται συνεργειο.Δε πειράζει ομως.Ετσι είναι αυτά.Αν και δεν είχα σκοπό να σας πώ την ιστορία επειδή είναι αστεία θα την πώ.
           Σχολάω από την δουλειά και στο γυρισμό για το σπίτι προσπερναω ένα περιπολικο της τροχαιάς και ένα ανακριτικό.Δυστηχώς από ότι είδα ήταν πεσμένος ένας αναβάτης μηχανής στο  δρόμο αιμοφυρτος.Από ότι έμαθα μετά πιάστηκε η τσάντα του σε έναν καθρέπτη αμαξιού και έπεσε.Ελπίζω να είναι καλά το παιδί.Εγώ δε σταμάτησα γιατί δεν είχα το κουραγιο,ήταν και οι μπάτσοι εκεί και την έκανα.Μετά το σοκ αυτο έπειτα απο 20 μέτρα μου πετάγεται απο Stop μπροστά μου από τα αριστερά ένα αμάξι.Το κόβω δεξια αλλα δεν την γλίτωσα και με βρήκε στην εξάτμιση.Με τα 1000 ζόρια κρατήθηκα όρθιος κ σταμάτησα μετά απο λίγα μέτρα.Φωνάζω τους μπάτσους που ήταν πιο κάτω κ έρχονται.Μου λένε να πάρω την μηχανή μου από την μέση του δρόμου και να την βάλω στην άκρη.Καθώς τους δίναμε τα στοιχεία ακούμε ένα ΜΠΑΜ και γυρνώρντας το κεφάλι μου βλέπω ενα τζιπ να έχει πετάξει την μηχανή μου κάτω!!!!!!Μια ηλικιωμένη προσπαθούσε να κάνει μανούβρα και με την όπισθεν μου την χτύπησε.Ο μπάτσος με συμβούλεψε να παω κατευθείαν σπίτι και να μη βγω καθολου όπως και έκανα.Γ..ώ την γκαντεμιά μου....
       Η ζημιά που μου έκανε η γριούλα και ο άλλος με το αμάξι είναι γύρω στα 1600 ευρο τα οποία θα πάρω από την ασφαλιστική τους.Εγώ όμως δε τα διαθέτω αυτήν την περίοδ ούτε θέλω να δανειστώ από κανέναν και ψάχνω καποια άλλη λύση.Μου είπαν ότι σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία Yamαha μπορούν με δική μου εξουσιοδότηση να μου την φτιάξουν και να τα πάρουν αυτοί μετά απο την ασφαλιστική.Γίνεται αυτο?και αν ναι εχετε να μου προτείνετε κάποιο?Υπάρχει άλλη λύση?Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας μου απαντήσει.
       Σας ευχαριστώ για τον χρόνο που μου αφιερώσατε και για τυχόν απαντήσεις σας εκ των προτέρων.Να 'σε καλα,να προσέχετε και ναι απολαμβάνετε και εσείς με προσοχή τις βόλτες σας   

Υ.Γ.Εσυ που ανοιξες την πόρτα σε ένα  φανάρι της Κηφισίας για να αδειάσεις το τασακι στον δρομο και ειδες την ροδα μου να σταματαει 10 cm απο το κεφαλι σου εκτός από τυχερός και βλ....ας είσαι και βρωμιάρης.....

kle500

• Επισκέπτης
    Απ: Διαβάστε αυτό και δωστε μου την συμβουλή σας,παρακαλώ..
    « Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 24, 2007, 12:44:32 πμ »
  • Publish

• Υ.Γ.Εσυ που ανοιξες την πόρτα σε ένα  φανάρι της Κηφισίας για να αδειάσεις το τασακι στον δρομο και ειδες την ροδα μου να σταματαει 10 cm απο το κεφαλι σου εκτός από τυχερός και βλ....ας είσαι και βρωμιάρης.....[/i]

φιλε τα tdm den δεν έχουν τασάκια. και απο ότι ξερω τα περισσότερα μηχανάκια της λέσχης επίσης δεν έχουνε.... μάλλον σε κάποιον άλλον θα απευθύνεσαι....!

• Περαστικός από εδώ
    • *
    « Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 24, 2007, 12:51:23 πμ »
  • Publish
  • Φίλε μου σε αμάξι ήταν ο τύπος σταματημένος στο φανάρι και εγώ πέρναγα ανάμεσα από τα αμάξια για να βγώ μπροστά.Κ καθώς πήγα να προσπεράσω και αυτόν, ανοίγει την πόρτα του αμαξιού του,σκύβει και αδειαζει το τασάκι του στο δρόμο.Ούτε εγώ ξέρω πώς σταματησα

Αποσυνδεδεμένος Yannis

• Μόνιμος κάτοικος του Forum
    • Φύλο: Άντρας
      • Τα βίντεο μου !
    « Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 24, 2007, 12:53:25 πμ »
  • Publish
  •      

Υ.Γ.Εσυ που ανοιξες την πόρτα σε ένα  φανάρι της Κηφισίας για να αδειάσεις το τασακι στον δρομο και ειδες την ροδα μου να σταματαει 10 cm απο το κεφαλι σου εκτός από τυχερός και βλ....ας είσαι και βρωμιάρης.....

δεν αναφερετε σε μηχανη το παιδι βρε !!
    αναφερετε σε οδηγο αυτοκινητου.....σαν εναν τυποα που μου ανοιξε την πορτα εν κινησει πριν 6 μηνες στην Βουλιαγμενης να αδειασει το τασακι του και εμεινε εκει.....αυτος με την πορτα και το TDM μου πανω της , και εγω παρεα με εναν ταριφα μπροστα του !!
    "Life is not about waiting for the storms to pass...it's about learning how to dance in the rain."

Ehetleos

• Επισκέπτης
    « Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 24, 2007, 08:58:20 πμ »
  • Publish
  • Δεν είχες οδηγήσει ποτέ μηχανή ή μηχανάκι και πήγες απευθείας στα 900cc;
    Ψιλοεπικίνδυνο...
    Τα μάτια μου 1114 και προσοχήηηηηηη!

Αποσυνδεδεμένος Xepap

• Προδότης Βαβαρός
    « Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 24, 2007, 09:24:25 πμ »
  • Publish
  • Ο ασφαλιστής ο δικός σου τι σου είπε? Οι ασφαλιστές πολλές φορές έχουν συνεργασίες με συνεργεία και ίσως να μπορεί αυτός να σου κανονίσει τη δουλειά. Επίσης ναι πολλά συνεργεία το κάνουν αυτό αν και καλήτερα να είναι κάποιος γνώστός σου. Εκεί που πήρες τη μηχανή πήγες να ρωτήσεις?

Xepap
    shit happens !!!!!

Αποσυνδεδεμένος 2nd_officer

• E ναι λοιπόν, είμαι
    • Total likes: 2
    • ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΡΗΤΗ -
      • aghios nikolaos
    « Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 24, 2007, 09:27:41 πμ »
  • Publish
  • Γεία σου φίλε Τολή, πάνω στο θέμα που έθεσες, αν και δεν είμαι σίγουρος νομίζω πως γίνετε (οι ασφαλιστές θα ξέρουν σίγουρα). Αναλαμβάνει η μαμά Yamaha να το φτιάξει (ίσως όχι όλα τα συνεργεία) αλλά περισσότερα δεν γνωρίζω.
    Μακάρι να τη βρείς σύντομα την άκρη.
    Οσό για τό άλλο ,το Καλημέρα = TDM 900 , φιλαράκι...ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    Όπως λέει Eletleos....τα μάτια σου 1114,βάλε + άλλα τόσα απο μένα.
    Καλές βόλτες και ασγαλή Χλμ. να έχεις

Αποσυνδεδεμένος phantom1979

• «Του οκταώρου οι πεσόντες ηδονίζονται με τσόντες!»
    « Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 24, 2007, 10:04:01 πμ »
  • Publish
  • Αυτο με τις ασφαλιστηκες το εχω κανει στο αμαξι μου... τωρα πιστευω οτι θα γινεται και στις μηχανες,ρωτησε στο συνεργειο σου και θα σου απαντησουν.

Αποσυνδεδεμένος golis

• Είμαι περαστικός από εδώ.
    « Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 24, 2007, 10:46:19 πμ »
  • Publish
  • Τόλη καλημέρα.
    Μην σε τρομάζει η μηχανή.Αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα.
    Το γεγονός όμως οτι είναι η πρώτη σου και δεί ΤΔΜ,σε υποχρεώνει να είσαι ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ στην οδήγηση σου μέσα στην πόλη.
    Τα μάτια σου 54,να προσπαθείς να μην εστιάζεις τα μάτια σου σε 1 σημείο στον δρόμο,αλλά να σαρώνεις τον χώρο μπροστά σου.
    Οταν περνάς ανάμεσα απο σταματημένα κουτάκια (διήθυση) κοίταζε χωρίς να εστιάζεις,μπροστά σου και να ελένχεις τις ρόδες των κουτακίων.
    Εαν δεις κάποια να στρίβει προς τη μεριά σου,μάλλον ετοιμάσου για φρένο.
    Μείνε μακρυά απο ταρίφες και τζιπ.Προσπάθησε να χρησιμοποιείς και τα 2 φρένα ταυτόχρονα,με στοργικές κινήσεις.
    Χαλάρωσε τη θέση σου επάνω στο τιμόνι.Έχε τα χέρια σου και τους όμους σου χαλαρούς.
    Πάρε ενα καλό ζευγάρι γάντια με ενισχύσεις και μπότακια,καλά για κράνος δεν το συζητώ....  8)
    Το καλύτερο σχολείο για τα αντανακλαστικά σου ειναι η οδήγηση μέσα στην Αθήνα αλλά για να αποκτήσεις εμπειρία,
    πρέπει να γράψεις πολλά χλμ μέσα στην ζούγκλα και να βιώσεις καταστάσεις.Η βελτίωση δεν θα αργήσει να φανεί.
    Έχε υπομονή και το μυαλό σου συγκεντρωμένο μόνο στην οδήγηση.Όλα είναι θέμα τριβής και εμπειρίας.
    φιλικά.
    O "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ"™
    Πήδα ψηλά κι αγνάντευε.
    Πεινώ,διψώ και πέρδομαι.
    Carbon-aramid
    Μεταξωτά βρακιά

TDM900KOL

• Επισκέπτης
    « Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 24, 2007, 10:56:44 πμ »
  • Publish
  • Φιλε Τολη καλημερα,αυτο που ρωτας σιγουρα γινεται οπως και σε αυτοκ. ετσι κ σε μηχανες,το εχει κανει ενα φιλαρακι μου πριν κανα χρονο!!απλα θελει λιγο ψαξιμο για το που ακριβως μπορεις!καλα κ ασφαλη χιλ.απο δω κ μπρος!!! ;) ;) ;)

• Περαστικός από εδώ
    • *
    « Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 24, 2007, 03:32:09 μμ »
  • Publish
  • Σας ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια.Να 'στε καλά......

Αποσυνδεδεμένος giannis(vion)

« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 24, 2007, 11:39:05 μμ »
  • Publish
  • Όταν ήμουν στον στρατό οδηγούσα διαφορά άρματα και πίστεψε με δεν με ένοιαζε τι θα συναντώ μπροστά μου . επίσης έχω ταξιδέψει συνοδηγός σε αρκετά φορτηγά και από ψηλά νιώθεις άλλη ασφάλεια .
    Με την μηχανή όμως είμαστε στο τελευταίο επίπεδο ασφαλείας , όλο το σώμα μας είναι εκτεθειμένο αυτό δεν πρέπει μονό να προσεχείς όταν οδηγίας αλλά και να σκέφτεσαι τι θα συμβεί αν δεν αντιδράσεις σωστά η και να μαντέψεις ακόμα την βλακεία του απέναντι . αυτό όταν την καβαλάμε τα μυαλά μας πρέπει να είναι στο κεφάλι μας και να μην μας αποσπάει τίποτα την προσοχή . όσο για τις ασφάλειες πάνε σε κάποιο συνεργείο που θα αναλάβει την πληρωμή από την ασφάλεια γιατί εγώ περιμένω 4 μήνες 300 ευρώ και με κάνουν πασά στην πασά .

Φιλικοί Ιστιότοποι

Vstrom Hellas Club Varadero Club Hellas Varadero Forum

TDM Λέσχες Εξωτερικού

TDM Italia TDM Romania TDM Bulgaria