• Γεια χαρά Επισκέπτης
  • Εμφάνιση μη αναγνωσμένων μηνυμάτων από την τελευταία επίσκεψη.

• Αποστολέας Θέμα: Σε ποιό μέρος της Ελλαδας συναντησατε τους καλυτερους και πιο ασφαλείς δρόμους?  (Αναγνώστηκε 1487 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος funky mylon

• Μόνιμος κάτοικος του Forum
    • Total likes: 8
    • Φύλο: Άντρας
    χωρις καμια απολυτως εμπειρια σε ταξιδια με μηχανη (νεος κατοχος, γαρ..) αλλα με αρκετα χλμ ταξιδιου με αμαξι ...και λογω επαγγελματος (μηχανικος)...θα καταθεσω μια μαρτυρια του προϊσταμενου ελεγχου ποιοτητας οδοποιϊας στην Υπηρεσια που ελεγχει την ποιοτητα των κατασκευων των Δημοσιων Εργων ... (αν θυμαμαι καλα Κ.Ε.Δ.Ε...λεγεται η υπηρεσια)

(και μη νομιζετε οτι οι ανθρωποι αυτοι δεν κανουν καλα τη δουλεια τους επειδη εναι Δημοσιο...ειναι το ΜΟΝΟ εργαστηριο στην Ελλαδα που εχει τα καταλληλα οργανα ελεγχου της ποοτητας οδοστρωματων...για τον απλουστατο λογο οτι ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ -της ταξης εκατονταδων χιλιαδων ευρω και τα ιδιωτικα εργαστηρια δεν τα αγορασαν ποτε!!!)

ο κυριος λοιπον αυτος σε ενα σεμιναριο περι ελεγχου ποιοτητας μας ειπε οτι :

ο μονος δρομος στην Ελλαδα...κατα τη διαρκεια κατασκευης του οποιου, τηρηθηκαν οι αυστηροτερες προδιαγραφες ποιοτητας,ασφαλειας κλπ...και για την κατασκευη του οποιου ΜΟΝΟ το δημοσιο εργαστηριο εκανε ελεγχους -και μαλιστα αποκλειστικα και μονο το δημοσιο εργαστηριο και καθε λιγο και λιγακι...ξοδεψαν πολλα λευτα οι τυποι- ......ειναι η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ...!!!

ενα ιδιωτικο εργο δηλαδη !!!....ο απλουστερος λογος εξηγησης (συμφωνα με τον ιδιο) ειναι οτι το εκαναν αυτο οι τυποι...για να "αντεξει" το εργο τουλαχιστον μια 20-ετια (αν θυμαμαι καλα)...για οσο καιρο δηλ. οι ιδιωτες θα το εκμεταλλευονται, χωρις "να τους βγαζει μεγαλα προβληματα"

και κατι επισης ενδιαφερον που μας ειπε : ουτε καν η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ τους ειχε μονιμους συνεργατες ..!!!...παρα μονο οσες φορες "ειδαν τα σκουρα" !..η Εγνατια προτιμουσε ιδιωτικα !!!...εργαστηρια....(πλην των λιγων περιπτωσεων που ανεφερα) ...!!..

ποια ?...η Εγνατια..!!...Δημοσιο εργο !!!

(προφανως και δεν υποβαθμιζω τον τροπο κατασκευης της Εγνατιας Οδου...!!!!....εννοειται !!!)

Καλα και ασφαλη χιλιομετρα να εχουμε...σε ολους τους δρομους !!! (οι μικροτεροι εναι και οι πιο ομορφοι..ε?)

καλημερα σε ολους

funky mylon :D

Αποσυνδεδεμένος Xepap

• Προδότης Βαβαρός
    • Total likes: 0
    Πλάκα πλάκα παιδιά όσοι από εσάς έχουν οδηγήσει στο εξωτερικό καταλαβαίνουν με τι μία ότι δεν έχουμε σχεδόν κανένα δρόμο ποιότητας στην Ελλάδα. Μηχανή έξω από Ελλάδα δεν έχω οδηγήσει αλλά με αυτοκίνητο που οδηγάω Γερμανία σχεδόν κάθε χρόνο ντρέπομαι που είμαι Έλληνας κάθε φορά.....

Xepap
    shit happens !!!!!

Αποσυνδεδεμένος golis

• Είμαι περαστικός από εδώ.
    Ο καλύτερος Ελληνικός δρόμος είναι ο διάδρομος απο το κρεβάτι μου,στην κουζίνα.
    Έχω βάλει χαλάκι απο το παζάρι και η παντούφλαμ βιντουζάρ'.
    O "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ"™
    Πήδα ψηλά κι αγνάντευε.
    Πεινώ,διψώ και πέρδομαι.
    Carbon-aramid
    Μεταξωτά βρακιά

Αποσυνδεδεμένος giannis(vion)

οχι δεν είναι στο εξωτερικό ειναι η Εγνατία οδός

Αποσυνδεδεμένος TiDiMe

• Γεροντόσαυρος και
    • Administrator
    • Total likes: 15
      • http://www.mtzortzakis.gr
    Τι περίεργο όμως, και ίσως συνφωνήσεις μαζί μου:
    Σε περιοχές που ψήφιζαν επί 20 έτη την προηγούμενη κυβέρνηση (βλέπε δημοκρατική παράταξη-μη χέσω!) οι δρόμοι ήταν και είναι σε τρισάθλια κατάσταση (Αχαία, Κρήτη κτλ κτλ). Δηλαδή το αντίθετο από το ότι θα περίμενε κανείς. Ελληνικό παράδοξο ή συμβαίνει και αλλού στον κόσμο;

Ενώ αυτή που ψήφισαν τώρα την κεντροδεξιά θα αποκτήσουν δρόμους χαλιά....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Αν σκεφτείς ότι έχουν περάσει 4,5 χρόνια και μόνο τα έργα της Ε.Ε. προχωρούν και αυτά καθε φορά λίγο πρίν τις εκλογές, και με τον ελλειματικό προυπολογισμό, μην περιμένετε ούτε πεζοδρόμιο.
    Ρεεεεε .... παρτε το χαμπάρι, οι ψήφοι δεν δίνονται για το κοινωνικό (έστω της περιοχής) καλό. Για καθαρά προσωπικά συμφέροντα δίνονται. Για βολέματα οικογενειακά και προσωπικά και εγκεφαλικά κολλήματα.
    Αφήστε τα πληκτρολόγια και πάρτε τα βουνά.....ΤΩΡΑ....

Ehetleos

• Επισκέπτης
    "Ρεεεεε .... παρτε το χαμπάρι, οι ψήφοι δεν δίνονται για το κοινωνικό (έστω της περιοχής) καλό. Για καθαρά προσωπικά συμφέροντα δίνονται. Για βολέματα οικογενειακά και προσωπικά και εγκεφαλικά κολλήματα. "

Τα έχω πει και εγώ πολλάκις, τόσο πολύ πολλάκις που σιχάθηκα τη βαρεμάρα του να επαναλαμβάνομαι προφανώς άσκοπα.
    Εκεί που σκοντάφτει λίγο η λογική είναι ότι τα ίδια ξανά-μανά επαναλαμβάνονται δίχως τάσεις βελτίωσης.
    Και είναι, μάλλον, κρίμα...

Φιλικοί Ιστιότοποι

Vstrom Hellas Club Varadero Club Hellas Varadero Forum

TDM Λέσχες Εξωτερικού

TDM Italia TDM Romania TDM Bulgaria