0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ωραια ολα αυτα αλλα και βοηθανε αλλα...να σας τρελανω λιγο?βρηκα τι ηταν και το ελυσα το προβλημα...ΗΘΕΛΕ ΛΑΔΩΜΑ Η ΑΛΥΣΙΔΑ
(καποιος με 900αρι μου ειπε για καποια αντλια που μαζευει αερα αλλα δεν καταλαβα και πολλα και απο το ενα αυτι μου μπηκε και απο το αλλο μου βγηκε.βεβαια μου ειπε να δοκιμασω οταν μου κανει τον θορυβο να δοκιμασω το kill switch και θα σταματησει.οντως και εγινε αλλα μετα απο λιγο παλι τα ιδια)
τι να κανω ρε παιδια την ξεχασα να την λυπανω...
Δεν ξερω αν στου progaki τη μηχανη εφταιγε η αλυσιδα η οχι παντως στο δικο μου ηταν σιγουρα ο τεντωτηρας καδενας κ οχι η αλυσιδα της μηχανης. Νομιζω οτι μπορω να διακρινω την διαφορα στο θορυβο. Τελικα στο service της μηχανης αλλαξα τον τεντωτηρα κ η μηχανη σταματησε να δουλευει οπως δουλευε πριν. Λες να μου τεντωσε κ να μου λαδωσε την αλυσιδα κ να τον πληρωσα τσαμπα? Δε νομιζω...
Δεν φταίνε ο jskf16 και alkinoosυπήρχε παραπληροφόριση:Παράθεση από: progakis στις Μάρτιος 11, 2008, 07:22:34 μμ(καποιος με 900αρι μου ειπε για καποια αντλια που μαζευει αερα αλλα δεν καταλαβα και πολλα και απο το ενα αυτι μου μπηκε και απο το αλλο μου βγηκε.βεβαια μου ειπε να δοκιμασω οταν μου κανει τον θορυβο να δοκιμασω το kill switch και θα σταματησει.οντως και εγινε αλλα μετα απο λιγο παλι τα ιδια)Παράθεση από: progakis στις Απρίλιος 24, 2008, 08:04:26 μμτι να κανω ρε παιδια την ξεχασα να την λυπανω... Όχι μόνο ξέχασες αλλά θα ορκιζόσουν ότι έχεις άξονα ,αφού όχι στέγνωσε εξωτερικά αλλά και εσωτερικά των o-ring για να τσιρίζει τόσο.Αλλά αυτό που έκανες στα παιδιά θα το πληρώσης σε καμιά 50αρια χιλιόμετρα που θα θες ενα γενναίο τέντωμα αλυσίδας!
Φιλικοί Ιστιότοποι
TDM Λέσχες Εξωτερικού