0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
με πρωτο και τελευταιο απο r6
Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια με υγεια.Υπαρχει καποιος που να εχει βαλει πρωτο και τελευταιο δισκο απο R6 να μου πει εντυπωσεις και τι κερδιζω? Πρεπει να παει για αλλαγη το μοτορι και σκεφτομαι να το κανω ετσι.
Παράθεση από: Samurai στις Ιανουάριος 20, 2009, 03:37:16 μμΚαλησπερα σε ολους και καλη χρονια με υγεια.Υπαρχει καποιος που να εχει βαλει πρωτο και τελευταιο δισκο απο R6 να μου πει εντυπωσεις και τι κερδιζω? Πρεπει να παει για αλλαγη το μοτορι και σκεφτομαι να το κανω ετσι.βαλε μαμα παλι , απο το R6 θα δεις διαφορα..στο θεμα σκουξιμο ποιο αργα απο οτι με τους μαμα δισκους...βασικη αλλη διαφορα χλωμο να υπαρξει
Παράθεση από: jskf16 στις Ιανουάριος 20, 2009, 06:44:34 μμΠαράθεση από: Samurai στις Ιανουάριος 20, 2009, 03:37:16 μμΚαλησπερα σε ολους και καλη χρονια με υγεια.Υπαρχει καποιος που να εχει βαλει πρωτο και τελευταιο δισκο απο R6 να μου πει εντυπωσεις και τι κερδιζω? Πρεπει να παει για αλλαγη το μοτορι και σκεφτομαι να το κανω ετσι.βαλε μαμα παλι , απο το R6 θα δεις διαφορα..στο θεμα σκουξιμο ποιο αργα απο οτι με τους μαμα δισκους...βασικη αλλη διαφορα χλωμο να υπαρξει δε συμφωνώΓι αυτό και μόνο το λόγο βάλε τον 1ο και τελευταίο από ρ6.Δεν σκούζει . Μετά από 26.000 εμένα ακόμα δεν έσκουξε !!!!
Φιλικοί Ιστιότοποι
TDM Λέσχες Εξωτερικού