• Γεια χαρά Επισκέπτης
  • Εμφάνιση μη αναγνωσμένων μηνυμάτων από την τελευταία επίσκεψη.
  • Αποστολέας Θέμα: H7 LED ΛΑΜΠΕΣ  (Αναγνώστηκε 2789 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος NeXXuS

• Φίλος του Forum
    • **
    • Total likes: 0
    • Φύλο: Άντρας
    H7 LED ΛΑΜΠΕΣ
    « στις: Απρίλιος 18, 2018, 12:16:09 πμ »
  • Publish
  • Καλησπέρα,

Πείτε με άσχετο αλλά όσο κ αν έψαξα δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο. Αν όντως
    Υπάρχει ήδη σχετικό ποστ ζητάω συγγνώμη.
    Έχω αγοράσει αυτές τις λάμπες Η7 LED για TDM900

https://m.ebay.com/itm/Pair-C9-55W-COB-LED-Headlight-DRL-Fog-Lamp-Bulb-Auto-Sryling-H7-for-Car-Vehicle-/273050242283?nav=SEARCH

Προσπαθώντας να τις τοποθετήσω διαπίστωσα ότι λογω της ψύκτρας  (Αφού αφαιρέσουμε
    Τον αντάπτορα για Η7) η λάμπα είναι μακρυά (σε μήκος- προφανώς) και δεν στέκεται/ασφαλίζει σωστά στην θέση που πρέπει. Υπάρχει κάποιος να έχει κάνει κάτι αντίστοιχο ή ίσως κάποια πατέντα να μου ανοίξει λίγο τα μάτια?

Συγγνώμη αν σας ζαλισα ή αν επαναλαμβάνομαι

Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος katman

• Μόνιμος κάτοικος του Forum
    • Total likes: 15
    Απ: H7 LED ΛΑΜΠΕΣ
    « Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 19, 2018, 10:25:46 πμ »
  • Publish
  • Για δώσε καμία φωτογραφία... Να καταλάβουμε και εμείς τι παίζει και τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις.

Θεωρητικά (λέω εγώ τώρα) έχοντας βγάλει την ψήκτρα πρέπει η λάμπα να μπορεί να κουμπώσει και να στερεωθεί με το ελατήριο του φαναριού στην θέση της.

Το ερώτημα είναι κατά πόσο μπορεί να μπει η λαστιχένια τάπα μεταξύ λάμπας και ψήκτρας. Εάν δηλαδή έχει αρκετό κενό για να μπει και να εξασφαλίσεις την στεγανοποίηση που προσφέρει η στρογγυλή τάπα.

Το άλλο που διερωτώμαι είναι ότι εάν εντάξη, τα κατάφερας με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και  μπήκε η λαστιχένια τάπα, τι θερμοκρασίες θα εκπέμπει η ψήκτρα; Κατά πόσο θα κινδυνεύει να λιώσει το λάστιχο και να τα κάνει εκεί  πουτάν 8)

Αποσυνδεδεμένος gmitsiakis

• Περαστικός από εδώ
    • *
    • Total likes: 11
    « Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 19, 2018, 11:12:56 πμ »
  • Publish
  • προσπαθησε να στραβωσεις το συρματακι με γωνια προς τα μεσα ωστε να σου ασφαλισει η λαμπα επανω.
    αντιμετωπιζεις το ιδιο προβλημα με τα Η7 xenon  οπου οι λαμπες θελουν ανταπτορες.

Παλιοτερα που ειχα βαλει xenon ειχα κανει μοντιφα στους μαμα ανταπτορες.
    Tους ειχα μονταρει καπως ετσι...
    http://i.ebayimg.com/images/i/171331041067-0-1/s-l1000.jpg

αν εχεις υπομονη να κανεις το ιδιο ...δεν σου χρειαζεται ο κυλινδρος οποτε μονο το στεφανι αρκει για να πιασει το συρματακι.

Αποσυνδεδεμένος Spiros G.

« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 19, 2018, 02:18:58 μμ »
  • Publish
  • Φίλε NeXXus έβαλα κι εγω πρόσφατα κάτι αντίστοιχο. Χρειάζεται να μπουν κάτι ειδικοί αντάπτορες μεταξύ λάμπας και ελάσματος για να γίνει ορθή σταθεροποίηση.
    Τους πουλάνε σε καταστήματα με αξεσουάρ Moto περίπου στα 15 ευρω. Αν δε θες να τους προμηθευτείς μπορείς να κανεις ότι έκανα κι εγώ. Χρησιμοποίησα δύο απλές ελαστικές τάπες σιλικόνης πάχους 5 mm περίπου, οι οποίες μου επέτρεψαν να σφίξω αρκετά το έλασμα και να σταθεροποιήσω τη λάμπα στη βάση της.
    Τα καπάκια στεγανοποίησης μπαίνουν κανονικά χωρίς να έρχονται καν σε επαφή με την ψύκτρα ευτυχώς.
    Το μόνο αρνητικό νομίζω κατά την άποψη μου....... είναι οτι δεν έχουν έντονο φως.....  :( :( :( :( :( :(

Αποσυνδεδεμένος NeXXuS

• Φίλος του Forum
    • **
    • Total likes: 0
    « Απάντηση #4 στις: Μάιος 01, 2018, 02:13:43 μμ »
  • Publish
  • Λοιπον φιλοι μου,
    Καταρχας ευχαριστω για τις σκεψεις σας. Δυστυχως φωτο δεν ειναι διαθεσιμες (τωρα πια). Παρελειψα να σας πω οτι οι led λαμπιτσες εχουν ανεμιστηρακια (ψυκτρες) στο τελος του μηκους της λαμπας.
    Εν συντομια εγινε το εξης, με ελαφρο στραβωμα της ασφαλειας/συρματακι (οπως προτεινε ο συναγωνιστης gmitsiakis) τοποθετηθηκαν οι λαμπες στην θεση τους. Στη συνεχεια η μπριζα (Η7) που καταληγει το καλωδιο των led κουμπωσε στο υπαρχον συστημα των λαμπων. Ασφαλιστικαν ολα αυτα με δεματικο και τερμα. Το μονο επιπλεων που εγινε ειναι οτι κοπηκαν/ανοιχτηκαν μεγαλυτερες τρυπες στις λαστιχενιες ταπες (οπως πολυ σωστα επισυμανε ο συναγωνιστης katman).
    Το θεμα μας ειναι οτι τωρα απαιτητε προσοχη στο πλυσιμο της μοτο, το οποιο προσωρινα θα λυνετε με καλυψη των λαστιχενιων ταπων. Καλου κακου εχω παραγγειλει κ 2 λαστιχενιες ταπες. Ενα αλλο ερωτημα ειναι τι θα γινεται τον χειμωμα , με τις βροχες αλλα μεχρι τοτε θα δειξει ( ισως παρω αλλες λαμπες χωρις ανεμιστηρακια αλλα με "φτερα" για ψυξη κ ετσι μαλλον θα χωρανε μεσα στις λαστιχενιες ταπες).
    Οσο για τους ανταπτορες θα το ψαξω Σπυρο ευχαριστω.
    Τελος σχετικα με τον φωτισμο ειμαι ευχαριστημενος. Πολυ καλυτερα απο τις philips κ osram που φοραγα μεχρι προτεινως. Ισως το κοιταξω κ οι νεες led να εινσι παραπανω lumen. Παντως σας ευχαριστω ολους σας.

Αποσυνδεδεμένος Spiros G.

« Απάντηση #5 στις: Μάιος 02, 2018, 09:15:39 πμ »
  • Publish
  • Χαίρομαι που το τακτοποίησες και που έμεινες ευχαριστημένος. Καλούς δρόμους!

Φιλικοί Ιστιότοποι

Vstrom Hellas Club Varadero Club Hellas Varadero Forum

TDM Λέσχες Εξωτερικού

TDM Italia TDM Romania TDM Bulgaria