Λοιπον φιλοι μου,
Καταρχας ευχαριστω για τις σκεψεις σας. Δυστυχως φωτο δεν ειναι διαθεσιμες (τωρα πια). Παρελειψα να σας πω οτι οι led λαμπιτσες εχουν ανεμιστηρακια (ψυκτρες) στο τελος του μηκους της λαμπας.
Εν συντομια εγινε το εξης, με ελαφρο στραβωμα της ασφαλειας/συρματακι (οπως προτεινε ο συναγωνιστης gmitsiakis) τοποθετηθηκαν οι λαμπες στην θεση τους. Στη συνεχεια η μπριζα (Η7) που καταληγει το καλωδιο των led κουμπωσε στο υπαρχον συστημα των λαμπων. Ασφαλιστικαν ολα αυτα με δεματικο και τερμα. Το μονο επιπλεων που εγινε ειναι οτι κοπηκαν/ανοιχτηκαν μεγαλυτερες τρυπες στις λαστιχενιες ταπες (οπως πολυ σωστα επισυμανε ο συναγωνιστης katman).
Το θεμα μας ειναι οτι τωρα απαιτητε προσοχη στο πλυσιμο της μοτο, το οποιο προσωρινα θα λυνετε με καλυψη των λαστιχενιων ταπων. Καλου κακου εχω παραγγειλει κ 2 λαστιχενιες ταπες. Ενα αλλο ερωτημα ειναι τι θα γινεται τον χειμωμα , με τις βροχες αλλα μεχρι τοτε θα δειξει ( ισως παρω αλλες λαμπες χωρις ανεμιστηρακια αλλα με "φτερα" για ψυξη κ ετσι μαλλον θα χωρανε μεσα στις λαστιχενιες ταπες).
Οσο για τους ανταπτορες θα το ψαξω Σπυρο ευχαριστω.
Τελος σχετικα με τον φωτισμο ειμαι ευχαριστημενος. Πολυ καλυτερα απο τις philips κ osram που φοραγα μεχρι προτεινως. Ισως το κοιταξω κ οι νεες led να εινσι παραπανω lumen. Παντως σας ευχαριστω ολους σας.