• Γεια χαρά Επισκέπτης
  • Εμφάνιση μη αναγνωσμένων μηνυμάτων από την τελευταία επίσκεψη.
  • Αποστολέας Θέμα: Σωληνακια injection  (Αναγνώστηκε 1096 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος apolon10

• Περαστικός από εδώ
    • *
    • Total likes: 2
    Σωληνακια injection
    « στις: Σεπτέμβριος 17, 2020, 01:28:01 μμ »
  • Publish
  • Γεια σας επειδη εχω ενα θεμα με πτωση στροφων και ενιοτε σβησιμο, οταν ζεσταθει καλα ο κινητηρας, θελω να αλλαξω σωληνακια υποπιεσης της τροφοδοσιας και ηθελα να ρωτησω αν ξερετε καποιο καλο συνεργειο γυρω απο Ηλιουπολη και σχετικο κοστος αλλαγης με εργασια. Ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος NG

• Μόνιμος κάτοικος του Forum
    • Total likes: 41
    Απ: Σωληνακια injection
    « Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 20, 2020, 12:55:26 μμ »
  • Publish
  • Γεια σας επειδη εχω ενα θεμα με πτωση στροφων και ενιοτε σβησιμο, οταν ζεσταθει καλα ο κινητηρας, θελω να αλλαξω σωληνακια υποπιεσης της τροφοδοσιας και ηθελα να ρωτησω αν ξερετε καποιο καλο συνεργειο γυρω απο Ηλιουπολη και σχετικο κοστος αλλαγης με εργασια. Ευχαριστω
    Δεν είναι δύσκολη διαδικασία να αλλαχτούν οπότε πάρε τηλέφωνο αντιπροσωπείες και ρώτα τιμες

Αποσυνδεδεμένος apolon10

• Περαστικός από εδώ
    • *
    « Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 21, 2020, 11:42:42 πμ »
  • Publish
  • Πηρα και αφενος ο μηχανικος εκανε πως δεν καταλαβαινε τι εννοω, τι ειναι αυτο που θα αλλαξουμε και πως ξερω εγω οτι αυτο φταιει. Επισης μου προτεινε να δουμε και να ρυθμισουμε βαλβιδες με κοστος €140. Οποτε ειπα καλυτερα να παω οπου ναναι, αρκει ο μηχανικος αντιπροσωπειας ή μη να καταλαβαινει τι ειναι τα σωληνακια και οτι αλλαζουνε....

Αποσυνδεδεμένος NG

« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 21, 2020, 03:23:18 μμ »
  • Publish
  • Πηρα και αφενος ο μηχανικος εκανε πως δεν καταλαβαινε τι εννοω, τι ειναι αυτο που θα αλλαξουμε και πως ξερω εγω οτι αυτο φταιει. Επισης μου προτεινε να δουμε και να ρυθμισουμε βαλβιδες με κοστος €140. Οποτε ειπα καλυτερα να παω οπου ναναι, αρκει ο μηχανικος αντιπροσωπειας ή μη να καταλαβαινει τι ειναι τα σωληνακια και οτι αλλαζουνε....
    Ναι φίλε πήγαινε όπου θες αφού ξέρεις ότι είναι εκεί το πρόβλημα

Αποσυνδεδεμένος katman

• Total likes: 15
    • Φύλο: Άντρας
    « Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 25, 2020, 11:21:14 πμ »
  • Publish

Γνώμη μου: Δεν φταίνε τα σωληνάκια της υποπίεσης.

Τα λαστιχένια σωληνάκια στα οποία αναφέρεσαι με το καιρό μπορεί να ψωριάσουν, με συνέπεια να ραγίσουν / τρυπήσουν και να τραβάνε αέρα, οπότε το μοτέρ δεν δουλεύει σωστά είτε είναι κρύο είτε ζεστό. Επίσης επειδή το πάχος τους είναι σχετικά λεπτό, πολλές φορές με την πάροδο των χρόνων "αδυνατίζουν" επειδή μαλακώνουν και στο απότομο άνοιγμα του γκαζιού (άρα αναρρόφηση), κλείνουν και δημιουργεί μπερδέματα.

Με μια γρήγορη αναζήτηση θα δεις και πληροφορίες και εικόνες για ποια σωληνάκια μιλάμε, που βρίσκονται και εύκολα (εάν πιάνουν τα χέρια σου και το έχεις) μπορείς να αλλάξεις. Σχετικά άρθρα από τον χρήστη tdm900r: http://www.tdmhellas.gr/smf/index.php?topic=19844.0

Από την άλλη, γνώμη μου πάλι, δεν μπορείς να πας σε ένα συνεργείο και να του πεις έχω αυτό το πρόβλημα και μου είπαν ότι φταίει αυτό και κάνε αυτό γιατί έτσι μου είπε η κυρία Κατίνα στο διαδίκτυο! Η κάν' το μόνο σου ή απλά συζήτησέ το με το μηχανικό, εάν γνωρίζει κάτι, ποια είναι η γνώμη του, κτλ. Εάν δεν είναι αυτό το πρόβλημά σου και σου τα αλλάξει και το πρόβλημα συνεχίζει ποιος θα φταίει;

Αποσυνδεδεμένος apolon10

• Περαστικός από εδώ
    • *
    « Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 25, 2020, 04:49:22 μμ »
  • Publish
  • Εαν εγω πω στον μηχανικο να κανει κατι και το προβλημα δεν φτιαξει τοτε θα φταιω εγω και θα ακουσω τι αλλο εχει να μου προτεινει. Ομως εχω μια αρχη, αν υπαρχει καποιο προβλημα τοτε ξεκινα να φτιαχνεις , αλλαζεις αυτα που κοστιζουν λιγοτερο. Αυτο δηλαδη που πολλοι (πολλες Κατινες οπως τους λες, πολλες ηταν εδω μεσα και αρκετες λενε οτι το κανει με ζεστο μοτερ. Παντως αν θεωρεις κατινια την αποψη συνφορουμιτων, τοτε υποβαθμιζεις την αξια των φορουμ) εχουν πει οτι αυτο εφταιγε και δεν εχω λογο να διαφωνησω μαζι τους, εκτος αν το αποδειξει η πραξη, και μετα πας σε πιο εξεζητημενες και ακριβες λυσεις. Το tps, by the way,  το εχω ελεγξει και δουλευει καλα, αλλωστε ειχε αλλαχτει παλια με την ανακληση.
    Θα πω ενα παραδειγμα. Εχω ενα φιατ κουπε. Μετα απο καθαρισμο μπεκ με υπερηχους το κουπε απεκτησε προβλημα και αυτο ηταν να ρεταρει, καθως το μπεκ σε ενα κυλινδρο δεν ψεκαζε καλα. Πηγα σε μηχανικους Φιατ, ελεγαν αστο να δουμε τα μπουζοκαλωδια ( το κουπε δεν εχει!!χαχα!!), αστο να το λυσουμε, αστο να κανουμε αυτο, να αλλαξουμε εκεινο κλπ. Σκεφτηκα λοιπον συμφωνα με την αρχη μου να δοκιμασω ενα Sonax καθαριστικο injection και βλεπουμε. Ε μετα απο ενα γεμισμα ρεζερβουαρ το προβλημα λυθηκε, το ρελαντι απο τοτε εμεινε σταθεροτατο και ο κινητηρας γουργουριζει σαν καλοταισμενη γατα. Τα συμπερασματα δικα σας... και εχω και αλλα παραδειγματα...στα οποια η αποψη που διαβασα σε φορουμ ηταν πιο αξιοπιστη απο αυτη μηχανικων, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν σεβομαι τους μηχανικους ή οτι δε τους θεωρω αξιους (παντως οχι ολους)...

Αποσυνδεδεμένος apolon10

• Περαστικός από εδώ
    • *
    « Απάντηση #6 στις: Οκτώβριος 06, 2020, 02:05:15 μμ »
  • Publish
  • Τελικα τα σωληνακια ηταν, ολα ξεραμενα, αλλαχτηκαν και ολα καλα.

Αποσυνδεδεμένος NG

« Απάντηση #7 στις: Οκτώβριος 06, 2020, 07:32:01 μμ »
  • Publish
  • Τελικα τα σωληνακια ηταν, ολα ξεραμενα, αλλαχτηκαν και ολα καλα.
    Πόσο πήγε τελικά και που?

Αποσυνδεδεμένος apolon10

• Περαστικός από εδώ
    • *
    « Απάντηση #8 στις: Οκτώβριος 07, 2020, 02:47:35 μμ »
  • Publish
  • €30 Συνεργειο Τραπαλης Παναγιωτης Ηλιουπολη.

Αποσυνδεδεμένος apolon10

• Περαστικός από εδώ
    • *
    « Απάντηση #9 στις: Οκτώβριος 14, 2020, 01:09:36 μμ »
  • Publish
  • Να επισημανω πως η βλαβη ειναι δυσαναλογα μικρη σε σχεση με τη δυσφορια που προκαλει στη λειτουργια της μηχανης και ειναι κατι που φανταζομαι πολλα παιδια το εχουν χωρις να ξερουν τι ειναι. Θα συστηνα λοιπον, σε ολους που δεν τα εχουν αλλαξει ποτε να πανε σε οποιο συνεργειο θελουν και να τα αλλαξουν, γιατι η διαφορα που ειδα ειναι μεγαλη, μου θυμισε τη μηχανη οταν την ειχα πρωτοπαρει, το ρελαντι ασυνηθιστα σταθερο, με λιγες στροφες κινητηρα το γκαζι ομαλο και δεν σκοτσαρει και γενικα αλλο μηχανακι εγινε. Χαιρετισμους.

Αποσυνδεδεμένος NG

« Απάντηση #10 στις: Οκτώβριος 14, 2020, 07:10:58 μμ »
  • Publish
  • Έχεις δίκιο. Θα ρίξω και γω μια ματιά εκεί γιατί μου κάνει ένα σκορτσαρισμα στις 2500 στροφες

Φιλικοί Ιστιότοποι

Vstrom Hellas Club Varadero Club Hellas Varadero Forum

TDM Λέσχες Εξωτερικού

TDM Italia TDM Romania TDM Bulgaria