• Γεια χαρά Επισκέπτης
  • Εμφάνιση μη αναγνωσμένων μηνυμάτων από την τελευταία επίσκεψη.
  • Αποστολέας Θέμα: Ερώτηση  (Αναγνώστηκε 1580 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gio10

• Περαστικός από εδώ
    • *
    • Total likes: 0
    Ερώτηση
    « στις: Απρίλιος 07, 2008, 01:00:26 πμ »
  • Publish
  • Παίδες καλησπέρα! Προχτές γνώρισα δυο δικούς σας στην έκθεση και πιάσαμε κουβεντούλα... ωράιοι τύποι!! Τους μίλησα για το όνειρο που ακούει στο όνομα tdm 900 αλλά που ακόμα είναι μακρινό ...φοιτητής και άφραγκος γαρ.  Οπότε ψάχνω για κανα καλό 850. Εχω τώρα ένα xr 250 αλλά δεν με καλύπτει πλέον. είπα λοιπόν να μπω να ρωτήσω κάποια πράγματα.
    1) Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο σημείο (προβληματικό ) που θα έπρεπε να προσέξω ψάχνωντας για tdm 850??Κάποιο δηλαδή αδύναμο ας το πούμε σημείο που θα έπρεπε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης να έχει επισκευάσει- αλλάξει, οπωσδήποτε για να μην τρέχω μετά???
    2) Τι να προσέξω ιδιαίτερα γενικά?? (Καθώς δεν ξέρω τίποτε για το μηχανάκι παρα μόνο ότι γουστάρω να το βλέπω και να το ακούω στο δρόμο)
    3) Κανας μηχανικός - γνώστης της μηχανής, προς Πειραιά, μεριά ωστε να ελέγξω κάποια που έχω βρει??
              Ευχαριστώ εκ των προτέρων...Κώστας

Αποσυνδεδεμένος nick 183

• Φίλος του Forum
    • **
    • Φύλο: Άντρας
    Απ: Ερώτηση
    « Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 16, 2008, 04:06:51 μμ »
  • Publish
  •  επειδη περασανε μερες κ δεν απαντησε κανεις...πολυ περιεργο!που ειναι ο jskf? ;D
    Nα σου πω αυτα που ξερω εγω,οδηγικα:ασε τα χερια να δεις αν παει ευθεια,πατα προστινο φρενο αποτομα κ επαναλαμβανομενα για λιγοτερο απο ενα δευτερολεπτο να δεις αν κοπαναει το μπροστα συστημα,(μπορεις να το κανεις κ εν σταση τον ελεγχο).κοιτα τα καπακια του κινητηρα αν ειναι φρεσκοβαμενα(σημαινει πτωση)κοιτα τα πλαστικα κ τα αυτοκολητα (επισης πτωση).οτι μεταλικο ηχο ακους απο μοτερ ο οποιος δεν σταματαει οταν πατας συμπλεκτη .....σημαινει φυγε μακρια (η καμπανα ακουγεται σχεδον παντα.).κοιταξε γενικα ολο τον κινητηρα αν εχει στις φλατζες κολα ειδικα στα καρτερ(σημαινει ειχε μπιελα κ επισκευαστηκε),κοιταξε το πισω λαστιχο αν ειναι φαγωμενο ανομοιομορφα σημαινει πισω δισκοπλακα προβλημα.
    κοιταξε αν εχει εξατμισεις αλλαγμενες(aftermarket) και μαλιστα διπλές,κοιταξε την αριστερη εξατμιση αν εχει χτυπημα απο τον αξονα του πισω τροχου συμβαινει συχνα αν τοποθετηθουν λαθος.αν ειναι τιτανιου τοτε σιγουρα  θα κανει ρωγμη κ θα καταστραφει εκτος αν την πας στον race guns γαι ραψιμο!
    καινουργια πατακια οδηγου σημαινει επισης πτωση!επισης κανε ελεγχο στις μανετες!
    παρολαυτα ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.εδω παιρνεις καινουργιο και συμβαινουν περιεργα!
    Γιαυτο κεγω σου γραφω και το τηλ του αστρολογου οραματιστη μου για να ξερεις σιγουρα!0902545τρεις κ παρε....το δικο μου tdm!
    filakia!

Αποσυνδεδεμένος billxak

• ψαροντουφεκάς και ...
    • Μέλος της Λέσχης
    • *
    • εσύ είσαι ο ταξιδευτής, εσύ είσαι κι ο δρόμος
    « Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 16, 2008, 04:20:14 μμ »
  • Publish
  • το σοβαροτερο απο τα προβληματα ειναι η καυση λαδιου που οφειλετε στα τσιμουχακια των βαλβιδων.
    μπορεις να διαπιστωσεις την λειτουργεια τους βαζοντας δαχτηλο,οχι αυτο που φανταζεσαι,το διπλα!στην εξοδο της εξατμησης οπου πιανει παντα μια μαυρη σκονη.αν αυτη ειναι στεγνη εισαι καλα,αν οταν την τριβεις στα δαχτυλα σου,λεκιαζει σαν λαδι
    καλο ειναι να ψαξεις για κατι αλλο.
    +οτι ειπε ο παραπανω αλλα μια απλη πτωση διαφερει απο μια σοβαρη
    με το καλο

ελα να γινουμε πολλες!!!!

Αποσυνδεδεμένος nick 183

• Φίλος του Forum
    • **
    « Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 16, 2008, 10:22:11 μμ »
  • Publish
  • Hέλα!!ο παραπάνω ειμαι,νικο με λενε!
    πολυ καλη μαγκια αυτη με το δαχτυλακι,!
    περιμενα αυτον που θα γραψει δευτερος για να του τα ψαλω!
    αφησατε εμενα να πω τα πολλα και ερχεστε κ προσθετετε ..παλιοπαιδα! ;D

Φιλικοί Ιστιότοποι

Vstrom Hellas Club Varadero Club Hellas Varadero Forum

TDM Λέσχες Εξωτερικού

TDM Italia TDM Romania TDM Bulgaria