0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πηρα την αποφαση να παω να πλυνω για αλλη μια φορα το μωρο μου γιατι μετα την βροχη της προηγουμενης εβδομαδας εγινε χαλια.... Πηγα λοιπον στο "CAR WASH BOYS"...Δεν περιμενα σχεδον καθολου,ηταν 3 παιδια λατρεις των μηχανων,πλυσιμο,κερωμα,σε μιση ωριτσα ετοιμος,με ιδιαιτερη βαση στα πλαστικα(γρατζουνιες) αλλα και πλυσιμο παντου!κοστος?6 ευρω!!!!τρελαθηκα...α,και αν εχετε αμαξι,μεσα εξω 10 ευρω!!Ηλια Ηλιου 30 Κ' Πυθεου 55.το τηλεφωνο ειναι 2109014664..καλυτερα κλειστε ενα ραντεβου..try it!
ΜΙΔΑΣ Ε.Π.ΕΠλυντηριων Αυτοκινητων & ΜοτοΣωρου 15 & Α.Αθανασιου 6 Μαρουσι Τ.κ 151-21Τηλ 2106198340Το πλύσιμο της καλης μας εχει 9 € 10€ (update 18/11/2009) και περιλαμβανει σηκωμα σε παντοκ για οποιον δεν εχει διπλο σταντ , εξονυχιστικό πλύσιμο με πιεστικό , ειδικό μιγμα σαπουνιου και αλλων για να βγουν ολα τα λαδια και τα γρασα απο παντου. Προσεκτικο πλυσιμο αλυσιδας και πλαστικων. Στεγνωμα με μαλακο πανι και επειτα μασαζ με αλοιφες και συναφη καθως επισης γρασαρισμα αλυσιδας.Διαρκεια πλυσιματος περιπου 40 λεπτα (25-30 λεπτά) . Αυτα.
ξεθαβω το θεμα για να μην ανοιγο αλλο θα ηθελα να ρωτησω για πλυντηρια self-service που εχει στην Αθηνα γιατι εχω ψαξει αλλα δεν..
self service πλυντηριο πρεπει να εχει αγιου μελετιου και λιοσιων,στις αρχες.αν γνωριζει καποιος πιο πολλα ας ενημερωσει,μιας και δεν εχω παει.
Παράθεση από: panos1000 στις Νοέμβριος 25, 2011, 11:22:11 μμξεθαβω το θεμα για να μην ανοιγο αλλο θα ηθελα να ρωτησω για πλυντηρια self-service που εχει στην Αθηνα γιατι εχω ψαξει αλλα δεν..στο σύνταγμα έχει μια βρύση, παίρνεις λαστιχάκι. Σφουγγαράκι...
Παράθεση από: Marios στις Φεβρουάριος 04, 2012, 10:39:22 πμΠαράθεση από: panos1000 στις Νοέμβριος 25, 2011, 11:22:11 μμξεθαβω το θεμα για να μην ανοιγο αλλο θα ηθελα να ρωτησω για πλυντηρια self-service που εχει στην Αθηνα γιατι εχω ψαξει αλλα δεν..στο σύνταγμα έχει μια βρύση, παίρνεις λαστιχάκι. Σφουγγαράκι...εκει πας?
Φιλικοί Ιστιότοποι
TDM Λέσχες Εξωτερικού