0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ αυτή τη φορά φωτογραφίες δεν έχω.Βασικά δεν ήταν να πάω και το αποφάσισα την τελευταία στιγμή.Μπορώ να πω όμως ότι πέρασα καλά γιατί έκατσε μια από τις καλλίτερες παρέες που είχαμε ποτέ.Οι νέοι είναι παιδιά διαμάντια.Ακόμα και δύο κοπέλες της παρέας επέδειξαν άριστη … προσαρμοστικότητα!Ευχαριστώ για την υπέροχη συντροφιά.Αλλιώς ξεκίνησα και εντελώς διαφορετικά τα βρήκα.Ευχαριστώ και πάλι.Δεν έχω να πω τίποτε άλλο.
Παράθεση από: KTiNoS στις Δεκέμβριος 09, 2007, 04:54:49 μμΕγώ αυτή τη φορά φωτογραφίες δεν έχω.Βασικά δεν ήταν να πάω και το αποφάσισα την τελευταία στιγμή.Μπορώ να πω όμως ότι πέρασα καλά γιατί έκατσε μια από τις καλλίτερες παρέες που είχαμε ποτέ.Οι νέοι είναι παιδιά διαμάντια.Ακόμα και δύο κοπέλες της παρέας επέδειξαν άριστη … προσαρμοστικότητα!Ευχαριστώ για την υπέροχη συντροφιά.Αλλιώς ξεκίνησα και εντελώς διαφορετικά τα βρήκα.Ευχαριστώ και πάλι.Δεν έχω να πω τίποτε άλλο.το ένα διαμάντι είμαι εγώ... (παναθεμάμε) και η μία κοπέλα (παναθεμάτη) δική μου είναι... (την έχω εκπαιδεύσει...)χεχεχεπραγματικά περάσαμε υπέροχα...η διαδρομή πραγματικά υπέροχη, οι ταχύτητες ... μμμμ... αρκετά καλές στο πήγαινε αλλα καλύτερες στο έλα... κατάλαβα τι θα πεί ομαδική εκδρομή και σωστή οδηγική συμπεριφορά... (στο πήγαινε... )στην επιστροφή... ψιλοκαρνάβαλοι... σχεδόν όλοι μας...μονο ο γλυστερός ήταν τυπικός... η παρέα πολύ καλή, άνετοι με τους νέους "διαμάντια" και δεν μας είχαν στην απ'έξω...πολύ χαβαλέ και πλακίτσα...το φαί... πολύ καλό αλλα λίγο... όλα ήταν πολύ ωραία...κάποιες φωτογραφίες έχω και εγώ...αλλα το imageShack δεν θέλει να τις περάσει...άλλος τρόπος που να μην θέλει "λογαριασμό"? ? ?
"πού πάνε με αυτά τα μοτοσακά??? γιατι δεν έχουν απο μία floretta...? ? ?
Φιλικοί Ιστιότοποι
TDM Λέσχες Εξωτερικού