0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γρικάτε μωρέ η εργάτε μην κριγιώσει ο μπέτης σας πάνω στο μοτόρι?
Kαι ενα μικρο βιντεακι , απο την εισοδο των μηχανων στην Πλατεια Αρεως στην Τριπολη
Παράθεση από: Xepap στις Μάιος 02, 2008, 09:20:17 πμΓρικάτε μωρέ η εργάτε μην κριγιώσει ο μπέτης σας πάνω στο μοτόρι? Βαλε υποτιτλους συντεκνε!!!!!!!!
Γεια σου ρε Μητσαρα!!!!!!!! Και Χρονια πολλα!!!!
Παράθεση από: yamdoc στις Μάιος 02, 2008, 08:32:05 μμΓεια σου ρε Μητσαρα!!!!!!!! Και Χρονια πολλα!!!!Χρόνια καλά my doctor Κανόνισε να κατέβεις στην εκδρομή της Κρήτης να σε κεράσω λίγο μαγικό γιατρικό ζουμί....ξέρεις εσύ!!!!!!
Ενα θα πω Συγχαρητηρια στον Αkistdmakis ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!Χωρις αυτον δεν θα γινοντουσαν πολλαααααααααα πραγματα!!!!Και παλι μπραβο!!!!Και οποιος καταλαβε,καταλαβε!!!
Εχω κρατησει τζατζικι για αγωνες Dragster απλα θα ριξω λιγο στο ντεποζιτο και μετα ποιος με πιανει Αλλα ρωτηστε και τον Κυριακο μετα απο Μια ΜΕΓΑΛΗ κουταλια τζατζικι που ητανε και πως πηγαινε
Φιλικοί Ιστιότοποι
TDM Λέσχες Εξωτερικού