0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
849? δηλαδη σε μαγαζια εδω σε μας, ποσο εχουν? απο φασαρια πως πανε?καλοφορετες φιλε μου, και αγρατζουνιστες να ειναι......
Παράθεση από: sakissalonika στις Ιούλιος 10, 2008, 12:56:47 μμ849? δηλαδη σε μαγαζια εδω σε μας, ποσο εχουν? απο φασαρια πως πανε?καλοφορετες φιλε μου, και αγρατζουνιστες να ειναι...... Αφού ρε γύφτουλα δεν θα βάλεις γιατί θα σε δείρει η γυναίκα τι ρωτάς τιμές?χοχοχοχοχοχοχοχοχο
Παράθεση από: Xepap στις Ιούλιος 10, 2008, 01:01:54 μμΠαράθεση από: sakissalonika στις Ιούλιος 10, 2008, 12:56:47 μμ849? δηλαδη σε μαγαζια εδω σε μας, ποσο εχουν? απο φασαρια πως πανε?καλοφορετες φιλε μου, και αγρατζουνιστες να ειναι...... Αφού ρε γύφτουλα δεν θα βάλεις γιατί θα σε δείρει η γυναίκα τι ρωτάς τιμές?χοχοχοχοχοχοχοχοχοΠαρακαλω πολυ οι mods να σβησουν το ποστ αυτο γιατι με προσβαλει, και να κανουν τις απαραιτητηες συστασεις στον αρχιspamιστη, γιατι θα αποχωρησω απο το clubΥ.Γ: Που ξερεις...μπορει να βρεθει κανα θυμα και να μου τις κανει δωρο, με τετοια κλαψα:D
Η παραγγελια εγινε στο ebay, παρελαβα, τοποθετησα και ξετρελλαθηκα!!!!!Τιμη: €849 απο ιταλια δεν χρεωθηκα μεταφορικα και εχω και το οκ απο τον ιταλο να δωσω το mail του σε καθε ενδιαφερομενο.Πληρωμη μεσω paypal (αν και εγω πληρωσα με εμβασμα στο τραπεζικο λογαριασμο του και ειχα μια μικρη καθυστερηση).
Γιωργη, δεν μας δινεις το mail του να ρωτησουμε κανα δυο πραγματακια?Φανταζομαι στα Αγγλικα του μιλησες, ετσι?
Παράθεση από: nickman στις Ιούλιος 10, 2008, 01:09:13 μμΓιωργη, δεν μας δινεις το mail του να ρωτησουμε κανα δυο πραγματακια?Φανταζομαι στα Αγγλικα του μιλησες, ετσι?Παράθεση από: nickman στις Ιούλιος 10, 2008, 01:09:13 μμΓιωργη, δεν μας δινεις το mail του να ρωτησουμε κανα δυο πραγματακια?Φανταζομαι στα Αγγλικα του μιλησες, ετσι?Μηπως να σου δωει το μαιλ λεω γω....
Μηπως να σου δωει το μαιλ λεω γω....
καλοφορετες κ αγραΤΖΟυνιστες,βαλε καμια φωτο ρει
καλοφορετες φιλε μου, και αγρατζουνιστες να ειναι......
Φιλικοί Ιστιότοποι
TDM Λέσχες Εξωτερικού