0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
1)δεν ειμαι ο οδηγος του βιντεο2)εχω tiger και εχω οδηγησει tdm3)απλα εβαλα το βιντεο για να δειτε τι κανει το εργαλειο4)εκτιθεστε μερικοι με το να συγκρινετε το γκαζια τους!! η προσπαθωντας να το βγαλετε αχρηστο και οτι χαλαει!!
Παράθεση από: exw_to_tiger στις Οκτώβριος 25, 2009, 12:59:04 πμ1)δεν ειμαι ο οδηγος του βιντεο2)εχω tiger και εχω οδηγησει tdm3)απλα εβαλα το βιντεο για να δειτε τι κανει το εργαλειο4)εκτιθεστε μερικοι με το να συγκρινετε το γκαζια τους!! η προσπαθωντας να το βγαλετε αχρηστο και οτι χαλαει!!δεν πειραζει ρε φιλε εμεις ΑΓΑΠΑΜΕ το ΤΔΜ με τα ελλατωματα του αν υπαρχουν............... κρατα το τιγρακι σου να παιζεις..................
εγω ξεκιναω ΤΩΡΑ χωρις κανενα ελεγχο σε τιποτα, να παω Γερμανια και να ερθω.Οι τιγροκατοχοι το κανουν αυτο? Ναι καλο μηχανακι, αλλα αν ειναι να μιλησουμε μονο για γκαζια, ας συγκριθει με κατι γκαζερο. Στο κατω κατω εχει και αλλο τουριστικο η Yamaha, ας συγκριθει με εκεινο.
Αν ειχα λ7 θα την αγοραζα .....αλλα και η γιαγια μου ειχε ρουλεμαν....που λεει και ο τζιμακος
στοιχιζει 3000 λιγοτερα
το ST είναι όντως πάρα πολύ ωραίο... και το speed επίσης... η μπορούμε να χωρίσουμε ρε φάνκυ και να συνδυάσουμε και τα δύο στη μορφή ενός 675
Φιλικοί Ιστιότοποι
TDM Λέσχες Εξωτερικού