0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ξερω μονο οτι ειναι στο τεταρτο σταδιο και ο γιατρος μου ειπε οτι πρεπει να ξεκινησει αμεσα τις ενεσεις...χαπια τις δινω 5 μερες τωρα και υποτιθετε οτι μεθαυριο πρεπει να ξεκινησει τις ενεσεις ...βεβαια μου ζηταει το ποσο τω 35 ευρω για την καθε ενεση και το ονομα της ενεσης δε μου το λεει προφανως για να μην το βρω απο ιντερνετ πιο φθηνα...μονο αυτα ξερω
Έχουμε περάσει άσχημη περίοδο λόγω καλαζάαρ αλλά νενικήκαμεν. Μίλησα με τη Νικόλ. Της συνέστησα να συμβουλευτεί και άλλους κτηνιάτρους μόλις πάρει στα χέρια της τα αποτελέσματα. Κι εγώ ρώτησα τι τίτλο έχει (δεν της έχει πει) και από ποιό εργαστήριο είναι τα αποτελέσματα. Σε καμία περίπτωση δεν αφήνουμε στον κτηνίατρο να δώσει κάτι στο σκύλο μας που δε μας λέει τι είναι. Για όσους δεν το γνωρίζουν, κυκλοφορεί ήδη φάρμακο νόμιμα πλέον στην Ελλάδα. Λέγεται Milteforan και αντίθετα με το Glucantime δεν πειράζει τα νεφρά. Δεν είναι ενέσεις, είναι πόσιμο διάλυμα και το κάνεις μόνος σου σπίτι, αλλά με προσοχή. Χορηγείται από το στόμα με την τροφή για 28 ημέρες. Τα χάπια (zylapour) μπορούν να χορηγούνται και ταυτόχρονα, άφοβα.
Καλή δύναμη Ναόμι. Το TDMHellas Forum είναι μαζί σου. Καλή τύχη.
Φιλικοί Ιστιότοποι
TDM Λέσχες Εξωτερικού